• Dave Portnoy ontmoette de Winklevoss-tweeling naar aanleiding van zijn uitnodiging vorige week.
  • Het paar probeerde de oprichter van Barstool Sports te helpen de Bitcoin te begrijpen en te kopen.
  • Portnoy eindigde met te zeggen dat hij nog steeds „geen idee heeft wat Bitcoin is“.

Dave Portnoy ontmoette deze week de tweeling Winklevoss na een uitnodiging van de oprichter van Barstool Sports, die vroeg om hun hulp bij het kopen van Bitcoin en het proberen te begrijpen. De hoogtepunten van de ontmoeting van een half uur zijn sindsdien op Twitter gepubliceerd en we presenteren de belangrijkste dingen die we van de ontmoeting hebben geleerd.

Dave Portnoy heeft een mooi huis

De oprichter van de Barstool Sports heeft een netto waarde van 200 miljoen dollar, dus ja, hij gaat een mooi huis hebben.

De Winklevoss tweeling deed een… oké werk om Bitcoin uit te leggen…

Dave Portnoy heeft in de notulen opgenomen dat hij Bitcoin Future niet begrijpt, en de Winklevoss-tweeling heeft het redelijk uitgelegd. Ze gebruikten een sportief voorbeeld en zeiden dat Bitcoin-mijnwerkers de scheidsrechters van de Bitcoin-blokketen waren om er zeker van te zijn dat de dingen correct en volgens de regels werden gedaan.

Ze vergeleken Bitcoin-mijnbouw ook met het oplossen van een Rubik-blokjespuzzel, wat een mooie analogie was, maar Portnoy leek nog steeds een beetje verloren toen ze Bitcoin probeerden uit te leggen als „internetgoud“.

Een Dave Portnoy-munt kan binnenkort op ons afkomen

Portnoy legde uit hoe hij verteld was dat hij „een Dave Portnoy munt kon maken, pompen, dumpen… en ik kon een strontton maken.“ De Winklevoss-tweeling probeerde het pompen en dumpen van de munt te ontmoedigen, maar ze beloofden Portnoy in contact te brengen met iemand die een munt voor hem kon maken. Dus er is dat om naar uit te kijken.

Elon Musk gaat goud delven op asteroïden in de ruimte…

Dit was een theorie die de Winklevoss-tweeling tijdens hun ontmoeting introduceerde en die Portnoy natuurlijk verbijsterd achterliet door te zeggen dat hij het gevoel had dat hij „mijn verstand aan het verliezen was door hierover te praten“. Portnoy heeft sindsdien de Tesla oprichter op Twitter uitgedaagd om uit te leggen of hij van plan is om dit te doen:

Dave Portnoy
@stoolpresidente
Hey @elonmusk enig commentaar op uw plannen om goud te oogsten uit de ruimte en het te laten regenen op aarde en het zo overvloedig als zand te maken? Ik zal ophangen en luisteren. #Bitcoin

Dave Portnoy is vrij vrij met zijn geld…

Iedereen die heeft gekeken naar clips van hem handel op Twitter weet dat Dave Portnoy groot inzet, dus toen hij terloops aankondigde dat hij $250.000 te besteden had aan Bitcoin kwam het niet zo veel van een verrassing voor degenen die weten van zijn capriolen. Om dit in perspectief te plaatsen, is de gemiddelde prijs van een huis in de V.S. gewoon schuw voor dat bedrag van $247.000. Dus Dave verwedde je huis op crypto.

Portnoy kocht BTC en LINK

Portnoy leek op de hoogte te zijn van Chainlink en kocht uiteindelijk voor $50.000, nadat hij de andere $200.000 aan Bitcoin had uitgegeven. Omdat we niet weten wanneer de video is opgenomen kunnen we niet zeker weten voor welke prijs hij heeft gekocht, maar het nieuws zal een boost zijn voor LINK – alsof het nodig is.

De $3.725 wisselkosten werden verdoezeld…

Gemini’s fees zijn vrij hoog, met een 0,5% „convenience fee“ plus een variabele transactievergoeding afhankelijk van de waarde van de handel. Dus voor zijn $250.000 transacties maakte Portnoy kosten van $3.725, wat betekent dat hij daadwerkelijk $246.275 aan crypto heeft ontvangen. Plus hij zal vergelijkbare kosten maken, of misschien wel veel meer, als het tijd is om te verkopen. De Winklevoss-tweeling vergat dit te vermelden.

Alle drie hielden van The Social Network

Nauwelijks nieuws, maar alle drie waren ze het erover eens dat The Social Network een goede film was, waarbij de tweeling zei dat de weergave van de gebeurtenissen „behoorlijk accuraat“ was. Ze „denken ook niet echt na“ over Mark Zuckerberg, blijkbaar, hoewel hun lichaamstaal anders suggereerde.

Een Succes Verpakt in een Mislukking?

Terwijl het resultaat van de hele lastige uitwisseling is dat Portnoy nu (weer) eigenaar is van een Bitcoin en hij sinds de bijeenkomst over Bitcoin tweet aan zijn volgelingen. Maar ondanks hun inspanningen lijkt het erop dat de Winklevoss-tweeling gefaald heeft in hun doel om Portnoy te helpen de cryptocurrency te begrijpen, gezien zijn scheidende woorden aan zijn cameraman:

Ik heb letterlijk geen idee wat Bitcoin is […] de dingen die ze op sommige momenten zeiden waarvan ik dacht dat het grappen waren.

Soms is de grens tussen succes en mislukking zo dun dat ze niet te onderscheiden zijn.

Next Post

Prisanalys för Bitcoin (BTC) för 24 augusti

Mo Aug 24 , 2020
Dave Portnoy ontmoette de Winklevoss-tweeling naar aanleiding van zijn uitnodiging vorige week. Het paar probeerde de oprichter van Barstool Sports te helpen de Bitcoin te […]