Friskrivningsklausul: Det yttrande som uttrycks här är inte investeringsrådgivning, det tillhandahålls endast för informationsändamål. Det återspeglar inte nödvändigtvis U.Todays åsikt. Varje investering och all handel innebär risk, så du bör alltid utföra din egen forskning innan du fattar beslut. Vi rekommenderar inte att investera pengar du inte har råd att förlora.

Den nya veckan har börjat med det omvända av de flesta mynt. Alla topp 10 kryptokurser är i den gröna zonen, medan toppvinnaren är Polkadot (DOT), vars kurs har stigit med nästan 10%.

Den kraftiga ökningen av altcoins har påverkat dominansgraden för den ledande krypto, som har minskat och nu ligger på 57,5%

BTC / USD: Har tjurar samlat tillräckligt med energi för att uppdatera toppar?

I går förmiddag tog Bitcoin (BTC) priskonsolidering i mellanklassområdet för lång tid och köpare kunde inte bryta igenom motståndet från den två timmars EMA55.

Under dagen pressade säljare paret under POC-linjen ($ 11 740), på natten ökade trycket, och i morse testade Bitcoin (BTC) -priset Fibo-nivån på 50% (11 394 $).

Om 50% Fibonacci-nivån misslyckas med att hantera stödet, är den nästa närmaste nivån som fortfarande kan stoppa björnarna $ 11 200-nivån. Dess utbrott kan leda till att paret lämnar den stigande kanalen, vars nedre kant är den blå trendlinjen.

I detta fall kommer priset att återgå till nivån 10 500 $

På 4H-tidsramen har Bitcoin (BTC) gått in i en kortvarig hausseartad fas efter att det framgångsrikt hoppats av stödet till 11 400 $. Köphandelsvolymen har också ökat, vilket bekräftar tjurarnas närvaro. Således har linjerna i MACD-indikatorn ändrats till grönt. Detta innebär att björnar har tappat kortsiktigt initiativ. I det här fallet är det mer troliga scenariot en fortsatt ökning till området $ 11 900- $ 11 950 inom kort.

På det dagliga diagrammet är situationen inte så positiv. Handelsvolymen fortsätter att sjunka medan Bitcoin (BTC) förblir i samma prisklass. Likviditetsnivån är också låg vilket bekräftar tjurarnas oförmåga att fortsätta tillväxtvågen. Sammantaget, om köpare inte kan nå 12 000 dollar snart, finns det en stor chans att se ett fall till 11 000 dollar i slutet av månaden.

Next Post

Egor Kriuchkov accusé d'un crime informatique de 1 million de dollars contre Bitcoin

Sa Aug 29 , 2020
Friskrivningsklausul: Det yttrande som uttrycks här är inte investeringsrådgivning, det tillhandahålls endast för informationsändamål. Det återspeglar inte nödvändigtvis U.Todays åsikt. Varje investering och all handel […]